+31 (0)6 - 12 14 33 21

info@work-house.nl

Personal Training

Het geven van 1 op 1 begeleiding is HET specialisme van Workhouse S&C. Met onze jarenlange ervaring in het geven van Personal training hebben we een uniek systeem ontwikkeld waarmee we elke klant kunnen verzekeren van de beste workouts met als resultaat het behalen van hun gewenste persoonlijke doelstellingen.

Deze unieke manier van trainen kenmerkt zich door het gebruik van de meest effectieve en bewezen trainingsmethodes gecombineerd met een functioneel ingerichte gym en conventionele en onconventionele trainingsmaterialen. De inhoud van deze trainingen zijn aangepast aan de wensen van de klant en de nadruk kan liggen op strength & conditioning , (conditioneel) kickboksen/ vechtsport of een combinatie van die twee.

Onze gecertificeerde trainers kunnen daarnaast putten uit een berg aan persoonlijke ervaring op het gebeid van kracht- en vechtsport. Dit is een zeer belangrijk speerpunt omdat we simpelweg onze klanten niet een workout of trainingsplan willen voorschotelen dat we zelf nooit hebben ervaren.

Workhouse S&C is een rustige gym waarin je alle mogelijkheden hebt om te trainen zonder al te veel afleiding. Iets wat klanten altijd als een behoorlijk pluspunt ervaren ten opzichte van grotere sportscholen. Kies je voor Personal Training bij Workhouse dan ben je verzekerd van maximale aandacht en begeleiding tijdens je trainingen en train je in een rustige gym waar je nooit hoeft te wachten of de aandacht van de trainer hoeft te delen.

Wij begrijpen dat personal training ook vraagt om een stukje flexibiliteit. We proberen dan ook om zo flexibel mogelijk om te gaan met het inplannen van de trainingen omdat we weten dat klanten vaak afhankelijk zijn van een drukke werk- of thuissituatie.

Personal training bij Workhouse S&C kan zowel in een 1 op 1 situatie als in een Small Group vorm afgenomen worden. We zijn daarin zeer flexibel en op deze wijze maken we personal training een stuk betaalbaarder.

Bedrijfstrainingen, groepsuitjes en andere groepsactiviteiten behoren ook tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een individueel 1 op 1 PT traject of begeleidt trainen in een Small Group situatie?

Neem contact met ons op voor een afspraak en meer informatie.