+31 (0)6 - 12 14 33 21

info@work-house.nl

/ Sport specific training

Sport specific training

Sport specific training

Sportspecifieke training is een van de specialismen van Workhouse S&C. Wij hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van zowel individuele sporters als complete sportteams en dit in een grote verscheidenheid aan sporten, van golf tot aan Mixed Martial Arts.

Bij het begeleiden van onze (top)sporters stellen we een compleet individueel en geperiodiseerd plan op waarmee individueel, in groepsverband of in een 1 op 1 situatie gewerkt gaat worden aan de specifieke doelstellingen van de sporter.

Wij werken in deze gevallen graag samen met sportcoaches, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen om de verschillende disciplines en eisen op elkaar af te stellen.

Naast individuele begeleiding bieden we ook begeleiding aan voor complete sportteams. Periodiek, seizoensgebonden of een geheel jaar, alles is mogelijk. Dit geldt ook voor de inhoud van de trainingen. Zoals hierboven omschreven kunnen we een compleet op maat gesteld sportspecifiek programma opstellen maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om meer te werken aan teambuilding of eens een andere manier van trainen te ervaren zoals kickboksen.

Ben je een (top)sporter of heb je een gemotiveerd sportteam neem vooral eens contact met ons op omtrent de mogelijkheden.